VIDEO: Her loves her for it – Tone of Voice Orchestra

Tone of Voice Orchestra, Frederik Lundin og Trinelise Vævrings tipersoners projekt, varmer op til udgivelse af deres nye album til marts med en forårspræget musikvideo til singlen ‘He Loves Her for It’

Tone of Voice Orchestra forstår at pirre min længsels efter både koncerter og forårets snarlige komme, med deres nye video til ‘He Loves Her for It’. Nummeret kunne med sin repetitive og fortællende tekst sagtens forveksles med en middelalderballade, men er en original komposition af Lundin og Væring.

Musikvideon åbner på en bakke, hvor fire dansere langsomt kommer til syne til lyden af sækkepiben. Solen skinner og som kompositionen skrider frem og får flere og flere lag på den enkle og repetitive melodi, interagerer danserne mere og mere med musikken. Som en blomst der åbner sig og viser flere og flere musikalske lag, møder vi også de musikere, der spiller. I løbet af videoen krydsklipper vi også til studiet, hvor musikerne og sangerne i bedste stil flirter med kameraet som de begynder at spille.

Orkesteret beskriver sig selv som indie folk, og jeg kan faktisk meget godt lide den beskrivelse, for de trækker både på noget af vores forestilling om hvad ‘folkemusik’ var og er, musikalsk som sonisk, samtidig med at de prøver at trække det i en retning der ikke er så udbredt. Og hvem kan sige nej til en saxofonsolo midt i det hele? Mums!

Den smukke video og energi, der kommer fra musikerne, giver mig de samme forårsfornemmelser som den ‘He’ der synges om i teksten har, så kan kun sige at jeg glæder mig til Tone of Voice Orchestras album, der kommer samtidig med foråret til marts.